De Klussenier Oscar Imanuel-van Vliet

De Klussenier Oscar Imanuel-van Vliet
De Klussenier Oscar Imanuel-van Vliet

Tamarindelaan 16
1187 EM Amstelveen

Dien uw aanvraag in »

020 889 08 43
06 1342 9009
o.imanuel-vanvliet@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 34345709

Mijn werk

Even voorstellen

De Klussenier Oscar Imanuel – van Vliet is een gekwalificeerd en veelzijdig vakman. De onderneming wordt van A tot Z gerund, samen met echtgenote Yvette. Kwaliteit, service en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. De specialisaties zijn o.a. badkamers, keukens, sanitair, CV installaties en loodgieterwerk. De laatste jaren heeft Oscar zich ook gespecialiseerd tot design badkamer-en keukenspecialist.

Als u de opdracht aan mij uitbesteedt ben ik het aanspreekpunt en verantwoordelijk voor de perfecte uitvoering. Dat geeft de klant een stuk zekerheid en duidelijkheid. Dit is waar “Vertrouwd Verbouwen” voor staat.

Uiteraard zijn wij ook VCA gecertificeerd VCA, dat staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om ons veiliger en bewust werkzaamheden uit te voeren.

Wij adviseren, ontwerpen en realiseren onder anderen:

-        Complete verbouwingen
-        Keukens, badkamers en toiletten
-        CV installaties
-        Loodgieterwerk
-        Kleine verbouwingen
-        Het plaatsen van dakkapellen en dakramen,
-        Timmerwerk
-        Afwerking (stuken en schilderen)
-        Renovatiewerkzaamheden
-        Elektriciteit werkzaamheden
-        Diverse klussen in en om het huis

Nadat een klusaanvraag bij ons is binnengekomen maken wij altijd een afspraak om uw ideeën in een duidelijk en uitvoerbaar werkplan te gieten. Aansluitend verzorgen wij een vrijblijvende offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Tijdens de gehele opdracht van uitvoering tot eindoplevering heeft u met één aanspreekpunt te maken en dat is Oscar. Dit zorgt niet alleen voor gestructureerde communicatie met u, maar regelt ook de werkzaamheden met derden. Dat werkt overzichtelijk en neemt u een hoop regelwerk uit handen. Oscar werkt op een efficiënte manier. Op deze manier bereikt hij een hoge productiviteit en kan elke opdracht naar tevredenheid worden afgerond. Als de klus is afgerond, dan wordt samen met u het gehele project doorlopen. De klus is pas geklaard als u tevreden bent!

Het werkmotto van ons is altijd: “Bij een ander werk afleveren zoals ik het thuis ook wil hebben!”. Dit betekent soms dat wij geen opdrachten aannemen waarvoor we geen kwaliteitsgarantie kunnen afgeven.

Wij werken bij voorkeur met milieuvriendelijke en duurzame materialen. Materialen die worden verwerkt met ouderwets vakmanschap en met de modernste gereedschappen.

Als Klussenier heeft Oscar al een brede klantenkring opgebouwd. Klanten waarderen zijn oprechtheid, betrokkenheid en vriendelijkheid, naast natuurlijk gedegen en allround vakmanschap. Dit alles voor een goede prijs – kwaliteit verhouding!

Als het gaat om een verbouwing of renovatie naar wens? Neem dan vrijblijvend contact op met De Klussenier Oscar Imanuel – van Vliet

Bent u benieuwd wat deze Klussenier recent voor werk heeft geleverd? Bekijkt u dan de onderstaande foto’s of op www.oscarimanuel-vanvliet.nl
 

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Amstelveen voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • Toilet renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • CV-ketel installeren

Beoordelingen van klanten

Goed en betrouwbaar. Komt zijn afspraken na. Voor de volgende klus zal ik zeker weer contact opnemen met Oscar. uit Amstelveen
Zeer vriendelijke man, werkt netjes en zeker een aanrader.O.E.M.M. uit Amstelveen
Top uit Amstelveen
Betrouwbaar en zeer vakkundigR uit Diemen
Oscar heeft de badkamer renovatie en de extra werkzaamheden die zich tijdens de renovatie openbaarden, professioneel en naar volle tevredenheid uitgevoerd. De volgende klussen laat ik graag weer door Oscar uitvoeren.C.A.A. uit Amstelveen

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...